Glas regulatora tržišta, potrošač(ic)a, se mora čuti! ! #### Postanite naš član(ica), zajedno možemo sve što poželimo ! #### Nikada ne treba sumnjati u činjenicu da mala skupina promišljenih i zabrinutih građana može promijeniti svijet. Uistinu do sad su ga jedino oni i mijenjali ! (Margaret Mead)

Pitajte HAKOM
Informator za kupce plina
Je li Vaš broj u registru Ne zovi?
Info izračun potrošnje el. energije

Umjesto uvoda

  • Kategorija: novosti
  • Objavljeno: Četvrtak, 08 Kolovoz 2019 04:49
  • Napisao/la Super User
  • Hitova: 27

Ne smije se dozvoliti da rod postane spol odnosno isključi biološku različitost i činjenicu da postoji kultura potrošnje okrenute prema ženama koja je očigledno različitog pristupa, efekta, promidžbe, nego u odnosu na muškarce.

Potrošač je postao generički naziv koji objedinjuje i muškarce i žene, na štetu i jednih i drugih jer im ne omogućuje razvoj različitosti što će u budućnosti proizvesti štetu po jednakopravnost, ravnopravnost spolova i zahtjev za otklanjanjem zapreka (dostupnosti).

Ne može se negirati druga građa tijela, različitost djelovanja lijekova, različite bolesti ...fiziologija i argometrija zahtjevaju pristup koji omogućuje razlikovanje po standardima različitim za muškarca i za ženu, ako ne uvažimo tu očiglednu činjenicu činimo štetu i jednima i drugima

Pozdravljam inicijativu, zapravo realizaciju kao veliki korak naprijed jer žena drugačije pristupaju problemima i iznalaze drugačija rješenja za problemsko stablo - što je moguće da proizlazi iz gendera ali on se razvijao 3 mil. godina u kojem je mliječna žlijezda narasla dovoljno da bi dobila nosivi odjevni predmet zvan grudnjak - i to je činjenica

Ljiljana Canjuga

 

p>>span>>a Logotip Društva Potrošačica

PGŽ

===========================

Labin2019

Vrbovsko19