Glas regulatora tržišta, potrošač(ic)a, se mora čuti! ! #### Postanite naš član(ica), zajedno možemo sve što poželimo ! #### Nikada ne treba sumnjati u činjenicu da mala skupina promišljenih i zabrinutih građana može promijeniti svijet. Uistinu do sad su ga jedino oni i mijenjali ! (Margaret Mead)

Pitajte HAKOM
Informator za kupce plina
Je li Vaš broj u registru Ne zovi?
Info izračun potrošnje el. energije

Najava: Peta radionica po projektu Potrošačka školica

Ne znate što napraviti kad imate tehničke smetnje i kvarove na opremi? Dođite u subotu 09.11.2019. godine u 10 sati u Demokratski rasadnik Pučkog otvorenog učilišta u Duga Resi i saznat ćete! Udruga "MREŽNICA" i Društvo "POTROŠAČICA" će u subotu 09. 11. 2019. godine održati Petu informativno-edukativnu radionicu po projektu "Potrošačka školica". Tema radionice su Telekomunikacijske usluge i RTV pristojba.

Na informativno-edukativnoj radionici potrošači će dobiti letak s pojašnjenjem pretplatničkih ugovora, obveza operatera, raskida pretplatničkog ugovora i prigovora potrošača. Također će saznati što je RTV pristojba, tko ju je obavezan plaćati, u kojim slučajevima se može odjaviti RTV pristojba, kad nastupa zastara i kad HRT pokreće ovrhu.

Projektu "Potrošačka školica" koji traje 12 mjeseci dodijeljena je financijska podrška Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta u iznosu od 47.704,55 kuna.

 

PGŽ

===========================

Labin2019

Vrbovsko19